Skip to main content

Hvilken størrelse passer dig?

Insulinpumpe-bælte

Vores insulinpumpe bælter findes i 4 størrelser. Str. 50, 60, 70 og 80. Tallene betyder antal cm. Dvs. et bælte i str. 50 betyder 50 cm i omkreds.
Inde på hvert bælte i shoppen kan du under – yderligere informationer – se alle målene på bæltet.
Når I skal købe et bælte og er i tvivl om størrelsen, skal I måle omkredsen af jeres barn ved hoften og ved maven.

Vi anbefaler at tage et bælte der er lidt mindre end målet rundt om maven/hoften, da stoffet har god elasticitet. Så er du eks. 64 eller 65 cm skal du vælge det der hedder 60 cm. Er du eks. 67 cm eller 68 cm om hoften ligger du lige på kanten af en str. 70 cm. Her er vores erfaring og tilbagemelding fra kunder at det er en smagssag hvor stramt man vil have det til at sidde. Man skal dog være OBS på at bæltet skal trækkes op over hoften for at kunne sidde om maven.

Er der stor forskel imellem størrelsen af hoften og maven, skal man tage målet efter hoften. I disse tilfælde skal man regne med at pumpen kommer til at sidde lidt løst omkring maven, da det er hofte-målet der bestemmer.

Ligeledes er der i sort og hvid en smallere model, der passer godt til de børn der vil have pumpen til at sidde helt tæt på kroppen og uden “luft” omkring pumpen. Disse bælter hedder smalt bælte i shoppen.

At vælge den rette størrelse kan være svært. Det er en smagssag. Nogen vil have det til at sidde helt stramt, nogen vil betjene igennem bæltets rude, andre vil helst have pumpen ud i hånden. Nogen vil gerne at pumpen kan rutsje rundt i bæltet andre kan slet ikke lide bæltet. Den eneste vej frem til det rette bæresystem for dig er; Prøv dig frem.
Vil vil hjælpe dig godt på vej, men der er ingen garanti for at vores løsning er den rette for dig.

 

 

Hættetrøje

Hættetrøjerne er utrolig små i størrelserne.
Vi anbefaler at gå 1-2 størrelse op end hvad man normalt bruger i tøjstørrelse.
Inde under hver størrelse trøje på shoppen er der en måltegning. Tjek disse mål ud før du bestiller din trøje. På den måde slipper du for at skulle sende retur.